Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 4 onderuit in degradatieduel

Geplaatst 27 feb 2011 14:22 door [email protected]   [ 27 feb 2011 14:24 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Team 4 moest op zaterdagmiddag aantreden tegen de directe concurrent ECVA 1. Om ervoor te zorgen dat handhaving in de 2e klasse nog binnen de mogelijkheden behoort moest er eigenlijk wel gewonnen worden. Helaas mocht dit toch weer niet zo zijn.
 
Nick speelde weer als vanouds (en dus steengoed) waardoor hij al zijn 3 partijen won. Alleen tegen Thomas Lee kwam hij met 2-0 in games achter, maar wist dit alsnog om te buigen in een 3-2 winstpartij. Gerwin wist jammer genoeg maar 1 partij te winnen. Tegen Aki bleef hij het rustigst, waardoor de partij in de 5e game gewonnen werd met 11-7, en van de 7 punten voor Aki zaten 5 geluksballen bij, en toch bleef Aki maar (zeer luid) na elke bal klagen. Tegen Clemens kon hij geen vuist maken, maar tegen Lee had er toch wel een winstpartij in moeten zitten.
 
 Rowan kan helaas geen winstpartij op zijn naam schrijven. Hij speelde tegen alle drie vooral de 1e games goed, maar kon dit niet de gehele wedstrijd vasthouden. Wat wel een vooruitgang was, was dat hij heel rustig bleef gedurende de partijen. Als hij dit vasthoud zal dit zeer zeker tot enkele winstpartijen leiden.
Het dubbel Nick+Gerwin speelde een goede wedstrijd met van beide spelers veel goede en mooie aanvallende ballen, maar helaas ging ook deze partij nipt verloren. Hierdoor was de uitslag dus 6-4 in het voordeel van de Eindhovenaren geworden, waardoor de achterstand is opgelopen tot 7 punten. Volgende week wacht de zware thuiswedstrijd tegen koploper Valkenswaard.
Comments