Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 5 en 6 in race om promotie

Geplaatst 26 nov 2011 05:48 door [email protected]   [ 26 nov 2011 05:48 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen vrijdag hebben de heren van Team 6 voor een daverende verrassing gezorgd. Onder de bezielende leiding van Nicky "Xiom Vega" Thiels werd de nummer 2 van de ranglijst ATTC in het patronaat verpulvert. De Bergeijkenaren lieten geen spaan heel van de bezoekers uit Asten en het werd 10-0. Koen Kuijpers was in grootse vorm en zijn speelde zijn backhand verdediging bijna foutloos. Ook Teun van Hintum scoorde 3 keer. Door deze monsterzege zijn ze nu tweede geworden in de vijfde klasse en mogen op vrijdag 9 december in Veghel proberen promotie af te dwingen naar de vierde klasse.







Ook de heren van Team 6 hebben een prachtige prestatie verricht, door tweede te worden in de vierde klasse. In Veldhoven werd het pleit beslecht door een knappe 3-7 overwinning op het sterke damesteam van Veldhoven. Teamcaptain John Smaling was in zijn nopjes en meldde na de wedstrijd "Ik ben misschien dan wel ouder dan de gemiddelde tafeltennisser maak ik barst nog steeds van de ambitie, ben benieuwd wat ik met mijn gevarieerde noppenspel nog in de derde klasse kan winnen". Ook Ad Nouwens en Cees Cuijten kunnen terugkijken op een prima seizoen. Ook zij spelen op 9 december, maar wat dichter bij huis in Valkenswaard.
Comments