Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 deelt de punten met Renata

Geplaatst 30 sep 2012 04:29 door [email protected]   [ 30 sep 2012 04:30 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In de streekderby tegen Renata uit Eindhoven is geen winnaar uit de bus gekomen. Kopman van de ploeg uit Eindhoven Stefan Heijnis liet verstek gaan en werd vervangen door de Witrus Sergei Shulepov. Bjorn van Schaik kon zich niet revancheren voor het slechte spel van vorige week en ging weer drie keer de bietenbrug op. Jan Ridder die een uitstekend seizoen doormaakt won van Gerard van Dongen en Theo Boon. 

Routinier Kees Sengers liet zien waarom hij in het verleden eredivisie gespeeld heeft en wist al zijn tegenstanders op overtuigende wijze te kloppen. Het gelegenheidsdubbel Sengers/Ridder kon helaas niet winnen. De verschillen in deze poule zijn erg klein en door dit gelijkspel is men in de gevarenzone beland. Men staat nu op een vijfde plaats, maar dit laat zich erg vertekenen want men staat slechts op 2 punten van de koppositie. A.s. zaterdag gaat men op bezoek bij kampioenskandidaat Pecos in Oegstgeest. Marco Bottram zal dan ook weer acte de presence geven. 

Pecos              3-18

Renata            3-18

Kluis               3-18

Oni                 3-17

Wilvo Bergeijk 3-16

Wanzl Belcrum 3-3

Onze reserves hebben tegen het sterke TTCV Herwaarden een dikke nederlaag opgelopen. Peter Huijbregts, de kopman van ons tweede team stond niet opgesteld en moest lijdzaam toekijken van de zijkant. John Mandemakers speelde een slechte wedstrijd, maar wist op karakter na 4 matchpoints weggepoetst te hebben toch nog zijn laatste wedstrijd te winnen. Mart van Son was goed op dreef en won overtuigend van Hans Swinkels. Hier stokte de teller voor de Bergeijkenaren. Ellen Ras had een matchpoint tegen Eef Vos maar verloor onfortuinlijk door enkele sorryballen. Na 3 nederlagen is men op de voorlaatste plaats beland, en zal men alle zeilen bij moeten zetten om niet te degraderen uit de Hoofdklasse.

Ons 1e jeugdteam heeft de punten gedeeld met JCV uit Vught. Deze keer wist Marc Hendrikx al zijn wedstrijden te winnen en tekende zo voor 3 punten. Stan Sengers die op vrijdagavond een fantastische wedstrijd had gespeeld bij Heren 4 scoorde 1 punt. Ook het dubbel was voor Bergeijk. Giel Sengers is nog niet in de juiste vorm en kwam niet tot scoren. Het tweede jeugdteam dat ook uitkomt in de landelijk C verloor met 4-6 van HBC. Tim Senders won twee partijen. Anne van Geel en Jade van Schaik wonnen éénkeer.
Comments