Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Indeling Heren 1 bekend

Geplaatst 15 jul 2012 09:37 door [email protected]   [ 15 jul 2012 09:37 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Ons vaandelteam komt aankomend seizoen wederom uit in de tweede divisie en heeft een redelijke poule geloot. In de personele bezetting is er wat verandert want Vincent Del Priore is vertrokken naar 1e divisionist TTCV Herwaarden. Hij wordt vervangen door Jan Ridder die afkomstig is van Unicum uit Geldrop. Ridder kenmerkt zich door een zeer gevarieerd spel en kan met zijn backhandrubber (noppen) zowelF getructe kapballen als vennijdige aanvalsballen produceren. Er zijn twee promovendi ingedeeld uit de derde divisie bij ons vlaggenschip te weten Oni uit Wychen en Wanzl Belcrum uit Breda. Beide teams zijn overtuigend kampioen geworden, en bij Oni speelt onze oude bekende Gijs de Haas die vroeger onder meer uitkwam voor GTTC uit Groesbeek.  Op de foto de kampioenen van Oni: Vlnr Gijs de Haas, Mike Vaneker en Martijn Laurensen.

Belcrum is ook niet te onderschaten want zowel Koen Weterings, Tom de Wit en Mark Hesseling scoren allen rond de 75% in de derde divisie. Net als vorig jaar staat de ontmoeting met streekgenoot Renata wederom op het programma. De club uit Eindhoven was 5e geworden en dus gedregradeerd maar doordat enkele teams zich terugtrokken mogen ze het nog een keer in de tweede divisie proberen. Ze hebben twee nieuwe spelers: namelijk oude bekende Stanley Verbeek en Stehpane Ronchi. Ronchi speelde vorig seizoen in de hoofdklasse en verloor slechts één partij.

Favorieten voor de titel zijn Pecos 3 en Kluis 1, dat degradeerde uit de 1e divisie. Michel Sijstermans van Kluis scoorde 55% in de 1e divisie en zal moeilijk te kloppen zijn. Overige spelers van Kluis zijn Tim van Oord, Azad Gamzajev en jeugdtalent Ricardo Heyenrath. Pecos heeft in Ted van de Berg een uitstekende kopman want hij won vorig seizoen twee derde van zijn partijen in de 1e divisie. Dit team wordt aangevuld met ex-eredivisiespeler Milan Stehphanowsky, de degelijke Paul Kruijt en jeugdspeler Jop van der Wiel. De eerste wedstrijd is direct een belangrijke want op 15 september a.s. gaat men op bezoek bij Belcrum.
Comments