Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Indeling landelijk bekend

Geplaatst 22 dec 2010 10:01 door [email protected]   [ 22 dec 2010 10:17 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Zojuist is de indeling van de landelijke competite bekend gemaakt. Heren 1 komt uit in de tweede divisie en is ingedeeld in een pittige poule. Titelkandidaten zijn naast Wilvo/TTV Bergeijk Redstars Venray en JCV uit Vught. Bij Redstars speelt de sterke Bogaard en de lastige Van de Vleuten. JCV beschikt over een erg sterke kopman die waarschijnlijk dicht bij de 100% gaat spelen, te weten Jos Verhulst. Echter de andere 3 spelers zijn minder sterk, dus een goed resultaat tegen JCV dat kampioen werd in de derde divisie moet goed mogelijk zijn. Verder is ingedeeld bij Wilvo/TTV Bergeijk ILAC, met de gebroeders Ragunath en Smash Monster met de sterke Wim Gertenaar. Pecos 3 is het laaste team dat bestreden moet worden, en waarschijnlijk ook het zwakste team. De openingswedstrijd is direct al een kraker, JCV komt op bezoek in Bergeijk.
 
Ook de dames zijn ingedeeld in de tweede divsie en spelen net als vorig jaar tegen Docos uit Leiden dat toen 3e werd. Panningen is gedregradeerd uit de 1e divisie en is titelkandidaat nummer één. Promovendi GTTC en Irene 2 moeten voor Wilvo/TTV Bergeijk te pakken zijn. Sar wat vorig seizoen vijfde werd met 51 punten is toch in de tweede divisie gebleven en is een lastig team.
 
Ons eerste jongensteam komt wedereom uit in de Landelijk C klasse en moet het opnemen tegen Wanzl/Belcrum 2, Vice Versa 1, ODT 1, AA-Drink FVT 1 en Hotak 1 en speelt dus de meeste uidwedstrijden in West-Brabant. 
 
Op de foto: Wilvo/TTV Bergeijk in betere tijden: Eredivisie AA-Drink FVT - Wilvo/TTV Bergeijk 1
Comments