Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Jelle Bosman wint Rabobank Toptoernooi

Geplaatst 16 jan 2011 10:19 door [email protected]   [ 16 jan 2011 10:22 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In een ontspannen en sportieve sfeer is het Rabobank Toptoernooi gespeeld bij Wilvo/TTV Bergeijk. Er waren 4 poules van vijf waarvan de nummers één en twee doorgingen naar de kwartfinales. Favoriet voor de titel Jelle Bosman wist zijn poule te winnen, maar moest tegen de noppencoryfeeën Peter van Iwaarden en John Mandemakers tot het uiterste gaan. Beide wedstrijden werden in vijf games gewonnen. In poule B wist Jos Verhulst zijn favorietenrol waar te maken en werd eerste, alleen Kees Sengers die tweede werd dwong Verhulst tot een vijfde game.
 
 In Poule C werd Pascal van Gemert verrassend eerste, hij bedwong John Scott in vijfgames en deze werd daarmee tweede. Het spannendst was het in Poule D waar 3 spelers op gelijke hoogte eindigde. Maroun Nader had het beste gamesaldo en werd eerste net voor Vincent Del Priore en Jochem de Hoop die naar het troosttoernooi werd verwezen.
 
 In de kwartfinale won Verhulst overtuigend van Scott, Van Gemert had weinig problemen met Van Iwaarden. Kees Sengers verraste door Maroun Nader met 3-0 te kloppen. Jelle Bosman won dik van Vincent Del Priore en zo waren de halve finalisten bekend. Ook Kees Sengers had geen grip op de getructe service van Bosman en ging met 3-0 het schip in. In de andere halve finale zorgde Van Gemert voor een daverende verrassing en won met 3-1 van Verhulst.
 
De finale tussen Van Gemert en Bosman werd een eenvoudige prooi voor Bosman die met 4-0 won. De finale van het verliezertoernooi werd gewonnen door Jochem de Hoop die Leon van Boven met 3-1 versloeg. Zo kon de organisatie terugkijken op een gezellig en geslaagd Toptoernooi.
Comments