Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Jeugd presteert goed op meerkampen

Geplaatst 11 dec 2011 04:10 door [email protected]   [ 11 dec 2011 04:10 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In het prachtige sportcentrum in Almere namen zaterdag 5 jeugdleden van Wilvo/TTv Bergeijk deel aan de Nationale jeugdmeerkampen (kwartfinale)Wij als begeleiders kunnen terugzien op een goed resultaten van onze jeugdspelers. Anne van Geel uitkomend bij de cadetten werd derde in haar poule wat meteen plaatsing inhield voor deelname aan de halve finale.

Ook Jade van Schaik uitkomend voor Valkenswaard maar ook lid van Bergeijk deed het erg goed en pakte een halve finaleplaats. Zij verloor slechts eenmaal. Broer Bjorn liet in bij de junioren geen spaander heel van de concurrentie en verloor geen enkele partij. Dus ook voor hem een geweldig resultaat. Joyce van Hoof liet met vlagen goed tafeltennis zien maar door traininingsachterstand kon zij geen partijen winnen dus uitschakeling was een feit.

Deze uitschakeling was er ook voor Stan Sengers die na een moeizame start voortreffelijk heeft gespeeld. Maar liefst 4 partijen in 5 games waarvan hij er een wist te winnen. Voor hem was deze dag zeer leerzaam op dit hoge nivo.
Comments