Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Knappe overwinning Jeugd 2

Geplaatst 29 jan 2012 08:49 door [email protected]   [ 29 jan 2012 08:51 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Jongens 2 of te wel Jeugd 2 wat bestaat uit Giel Sengers, Marc Hendrikx, Anne van Geel en de van Scylla overgekomen Samuel Klinkenberg trad afgelopen zaterdag aan tegen het belofteteam van Valkenswaard in de sterke 1e klasse. De Bergeijkenaren hadden op voorhand de kansen goed ingeschat want ze durfden het riskeren om kopman Giel Sengers niet op te stellen. De gasten uit Valkenswaard waren gefocust op een goed resultaat en waren vroeg op pad gegaan, ze stonden om 08.45 uur al in te spelen. Echter ondanks de aanwezigheid van 3 coaches en een heuse filmploeg ging Valkenswaard met 7-3 het schip in, en met dit resultaat mochten ze nog blij zijn. Marc Hendrikx en Samuel Klinkenberg, die debuteerde voor Wilvo Bergeijk kwamen geen moment in de problemen en tekenden voor drie solide overwinningen.
Marc Hendrikx serveert


Anne van Geel herstelde zich goed en na onnodig verlies won ze haar laatste wedstrijd op knappe wijze en tekende voor het zevende punt. Bij Valkenswaard won Tim Wijnen en toptalent Jade van Schaik beiden één wedstrijd. Ook het dubbelspel ging naar Valkenswaard.
Comments