Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Laatste wedstrijd Marco Bottram

Geplaatst 22 apr 2012 04:39 door [email protected]   [ 22 apr 2012 04:39 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Wilvo/TTV Bergeijk FVT 2 7-3. 

In een goed bezette speelzaal speelde afgelopen zaterdag Wilvo/ Bergeijk 1 Tegen FVT 2 uit Rotterdam. Deze wedstrijd was de laatste voor Marco Bottram de beste speler ooit van onze club .

In een fijne ambiance waar veel collega’s familie, onze sponsor, vrienden en leden van onze vereniging aanwezig waren, speelde het team als vanouds. De sfeer was er om er voor te gaan .Met Marco als absolute kopman trokken ze ten strijde. Gesteund door een fanatiek publiek bleek Bergeijk de sterkste. Kees Sengers, Bjorn van Schaik en Marco Bottram wonnen elk 2 keer .

Ook het dubbelspel was voor Wilvo TTV Bergeijk. Een open doekje kreeg Bjorn van Schaik voor zijn geweldig optreden tegen de sterke Pieternella van FVT. Maar het slot applaus was voor Marco die op deze dag zij carrière als topsporter beëindigde. Jammer, Jammer,Jammer we hebben van jou genoten van je fantastische spel, je inzet, je motivatie, je integerheid maar het allerbelangrijkste je behandelde eenieder met respect. Marco bedankt wat je tot nu toe voor Wilvo/TTV Bergeijk hebt gedaan. OOok een dank aan je ouders en je trainers die veel tijd in je carrière hebben gestoken met hun steun heb jij een grandioze carrière mogen beleven. Als laatste Cootje ik zal dit missen.Veel geluk met je kids je Neeltje en alles wat je gaat doen.Gerard van Geel.

Voorzitter Wilvo TTV Bergeijk
Comments