Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Marc van de Boom gesignaleerd in Bergeijk

Geplaatst 18 nov 2012 03:33 door [email protected]   [ 18 nov 2012 03:43 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
De sympathieke Marc van de Boom van TTV Valkenswaard was afgelopen weekend wederom gespot in Bergeijk. De robuuste verdediger lijkt bezig te zijn met een transfer, de onderhandelingen hierover zijn in volle gang. Er zijn wel een aantal hete hangijzers waarover men moeilijk overeenstemming kan krijgen. Van de Boom die alleen bacardi-cola lust heeft de beschikbaarheid van dit sterke spul als een eis op tafel gelegd. Helaas voor de Boom beschikt Bergeijk niet over de benodigd vergunning om deze drank te schenken. Men is nu in onderhandeling met de gemeente om dit probleem via een gedoogconstructie op te lossen.


Ook het vervoer van héén en terug naar Valkenswaard is een hekel punt. Van de Boom eist een slaapplaats in Bergeijk. Hiervoor zijn nu al twee opties op tafel gelegd. Eerste optie is het nieuwe huis van Nick Mooij en Anoek van Boxtel dat zij afgelopen vrijdag betrokken. Zij hebben nog een hondenhok leeg staan, waar vroeger een jack-russel inzat, dat eventueel als slaapplaats voor van de Boom kan dienen. Echter gezien het postuur van de Boom is het nog twijfelachtig of hij aan de voorkant naar binnen kan, door het wel erg enge entreegat. Tweede optie is dat van de Boom bij John Mandemakers gaat slapen op zolder, hij zal dan wel op het biljart moeten slapen, maar hier staat hij niet onwelwillend tegenover, mits de biljartverwarming tijdig wordt aangezet. Wij houden u op de hoogte in verdere ontwikkelingen van deze mogelijke transfer.
Comments