Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Matig gelijkspel heren 2

Geplaatst 30 jan 2011 05:12 door [email protected]   [ 30 jan 2011 05:27 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Na de zeperd van vorige week tegen Sar hebben onze reserves zich enigszins hersteld door met 5-5 te spelen tegen promovendus Tios uit Tilburg. Onze mannen kwamen goed uit de startblokken, John Mandemakers won het noppenduel tegen de uit Spanje bekende Lars Wierts en Mart van Son speelde erg sterk tegen Leon van Esch (3-0). Hierna kon Ellen het niet bolwerken tegen kopman Maarten van de Noye. Ook het dubbel werd verloren met 3-2 en John zorgde voor een 3-2 voorsprong door van Esch eenvoudig aan de kant te zetten. Hierna ging Mart onderuit tegen van de Noye en Ellen zette Bergeijk weer op voorsprong door Wierts met goed spel  te bedwingen.
 
In de strijd van de kopmannen was John beduiden sterker dan van de Noye en won zonder goed te spelen met 3-1. Er stond toen een 5-3 tussenstand op de borden en niets leek in de weg te liggen voor een overwinning. Echter Ellen had verrassend geen antwoord op het aparte van spel van Van Esch. Ze won nog wel de eerste game, maar daarna ging Van Esch die steeds beter ging spelen met de overwinning aan de haal.
 
Hierna aan Mart de eer om het zesde punt te scoren tegen de met lange noppen spelende Wierts. Ook Mart kon niet winnen en had te veel problemen met het gevarieerde spel van de sympathieke Tilburger, die ook in Spanje goed bekend is in onder meer de Jagerstube. Met het 5-5 gelijkspel waren de gasten uitermate tevreden, en onze mannen zullen volgende week het verloren terrein weer goed moeten maken uit bij Renata in Eindhoven.
Comments