Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

"Maximaal" winst voor Heren 1

Geplaatst 20 mrt 2011 10:03 door [email protected]   [ 27 jan 2013 06:05 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]

In Vught hebben onze heren uitstekende zaken gedaan. Tegen het JCV van Jos Verhulst werd met 3-7 gewonnen, een zeer goed resultaat, thuis werd nog gelijk gespeeld. Verhulst was wederom een niet te nemen horde voor de Bergeijkenaren. Chris Tournelle en Kees Sengers waren beiden kansloos. Marco Bottram die nog 100% speelde won nog wel de eerste game van Verhulst en was dicht bij een tweede game (14-12) maar moest toen ook capituleren.
 
Bij de gasten speelde Thomas van Gasteren een zeer matig duel en ging drie keer met 3-0 het schip in. Tweede man Johan van de Nieuwenhuizen haalde tegen Kees en Chris een vijfde game maar kon geen aanspraak op de winst maken.
 
 
Het dubbelspel Chris/Marco tekende voor het zevende punt. Koploper Red Stars kwam deze week niet in actie en onze mannen zijn de ploeg uit Venray tot één punt genaderd. A.s. zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat Smash Monster.
Comments