Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

"Monster"overwinning heren 1

Geplaatst 6 feb 2011 05:29 door [email protected]   [ 6 feb 2011 05:44 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Het vlaggenschip van Wilvo/TTV Bergeijk heeft in Monster een prima 2-8 overwinning geboekt. Marco Bottram opende met een 3-0 overwinning op Wim Gertenaar. Kees Sengers was niet opgewassen tegen het harde spel van Sebastiaan Meertens die overtuigend met 3-0 won. Chris Tournelle speelde beduidend beter dan vorige week, maar had het lastig tegen de uitstekend spelende Dick Voois en trok met 3-1 aan het langste eind. Het dubbelspel was geen probleem voor het ervaren dubbel Bottram/Sengers en werd het 1-3.
 
Marco verloor nog de eerste game van Meertens, maar hierna stelde hij orde op zaken en won overtuigend met 3-1. Chris had totaal geen kind aan Gertenaar die géén vat kreeg op de getructe service van de Belg wat resulteerde in een overtuigende 3-0 overwinning. Hierna speelde Kees een puike wedstrijd tegen Voois, maar moest na enkele prachtige rally’s toch capituleren met 3-1. Chris zette zijn goede vorm door en versloeg Meertens. Voois speelde erg sterk tegen Marco, maar verloor in straight games, wel was het erg spannend alle games werden boven de 10- gewonnen.
 
In de laatste wedstrijd van de dag leek Gertenaar op weg naar het derde punt voor de gasten, hij nam een 2-0 voorsprong in de partij tegen Sengers. Kees rechtte zijn rug en bracht met solide spel de stand op 2-2. Gertenaar vocht zich terug in de vijfde game en het werd 10-10. Op dat moment sloeg Kees de bal van de wedstrijd, op een harde opening van Gertenaar blokte Kees de bal hard parallel af, en won met 12-10. Door deze uitstekende overwinning staat men nu op de tweede plaats, één punt achter op Pecos dat de punten deelde met Red Stars. Volgende week wacht het toptreffen met Pecos.
Comments