Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Nieuwjaarsreceptie / Huldiging Ria Daniels

Geplaatst 14 jan 2012 08:53 door [email protected]   [ 14 jan 2012 08:53 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Nieuwjaarsreceptie 2012.

Onder goede belangstelling heeft onze vereniging op een gepaste en een gemoedelijke wijze het nieuwe seizoen ingeluid. We staan weer aan de vooravond van een nieuw jaar wat natuurlijk we weer met de nodige spanning tegemoet gaan. Maar liefst 13 teams gaan weer competitie spelen en ook zij hebben de nodige verwachtingen voor dit nieuwe seizoen. Verder memoreerde onze voorzitter dat we vooral moeten verenigen dat wil zeggen niet alleen voor jezelf zorgen, maar ook eens naar de ander kijken . Zodat we gezamenlijk naar ons veertig jarig bestaan toe kunnen gaan.

Huldiging Ria Daniels.

Met dit kleine bruggetje kwam onze voorzitter bij Ria Daniels terecht. Die met haar leeftijd (zij is ons oudste lid)nog wekelijks actief bezig is bij de woensdagavond groep. Dit laatste doet ze al 25 jaar . En nog altijd is ze nog bloedfanatiek. Zij was het die samen met Annie V/d Ven en Babe het voortouw namen voor een dames team. Ria is als voormalig maatschappelijk werkster altijd nogactief bezig in de zorg om altijd op welke manier dan ook te helpen. Ria staat altijd voor een goed gesprek Een lid die zegt ik vindt het fijn bijn de deze club alleen al om de gezelligheid. Ria wij als Wilvo/TTV.Bergeijk hopen nog dat je heel erg lang van Eersel naar Bergeijk komt om gezellig te tafeltennissen en nogmaals namens ons allen van harte gefeliciteerd.

                                                   

 

Comments