Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Nieuw verbeterd sponsorcontract met Wilvo

Geplaatst 25 dec 2009 06:08 door John van Geel   [ 17 jan 2010 01:02 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Wilvo en tafeltennisvereniging Bergeijk hebben recent een sterk verbeterde sponsorovereenkomst gesloten. De overeenkomst met een looptijd van 6 jaar geeft TTV Bergeijk meer financiële armslag en mogelijkheden haar doelen te realiseren. Vanaf 1 januari a.s. zal de clubnaam Wilvo/TTV Bergeijk luiden. Met ingang van het seizoen 2010-2011 zullen alle leden van Wilvo/TTV Bergeijk in een nieuwe outfit verschijnen.

Voorzitter Gerard van Geel: "Wilvo als sponsor betekent voor ons een geweldige ruggesteun om de komende jaren onze club op alle facetten te verstevigen. We denken aan de begeleiding en ondersteuning van onze vaandelteams, het geven van extra trainingen (met name aan de jeugd) en het opstarten van tafeltennis overdag. Bergeijk zal in de toekomst nog meer het tafeltenniscentrum van de Kempen zijn."

Louis Vosters directeur eigenaar van Wilvo: "Het steunen van Wilvo/TTV Bergeijk past heel goed in de visie die wij als onderneming hebben: maatschappelijk verantwoord bezig zijn voor de mensen in Bergeijk en omgeving. Daarnaast is Wilvo/TTV Bergeijk een ambitieuze gezonde tafeltennisvereniging waarmee wij ons als onderneming goede kunnen identificeren"

Voorzitter Gerard van Geel: "Directie van Wilvo heel hartelijk bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij zullen er als club onze schouders nog eens extra onderzetten en de naam van Wilvo/TTV Bergeijk de uitstraling geven die het verdient.
Comments