Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Nipte zege Heren 1

Geplaatst 18 sep 2011 09:20 door [email protected]   [ 18 sep 2011 09:22 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen hebben onze heren een minimale 6-4 overwinning geboekt op Treffers Roelofarendsveen. De promovendus kwam goed uit de startblokken en liep uit naar een 1-3 voorsprong. Kees Sengers verloor zijn eerste wedstrijd verrassend van Basim Al Hussainy. De Iraniër had een lastige sercive waar Kees geen antwoord op had.
 
Hierna won Marco Bottram eenvoudig van Ruud Vork, die inviel en normaal in de 1e klasse uitkomt. Bjorn van Schaik was hierna kansloos tegen Rico van Veen die met 3-0 won. Het dubbelspel wat normaal een vast punt is, ging verrassend naar de gasten met 3-1. Marco declasseerde hierna Hussainy en ging met 3-0 winst naar de kant.
 
Kees herstelde zich van de eerste partij door met goed en overtuigend spel van Veen met 3-1 te verslaan. Bjorn won met 3-0 van Vork, die niet onverdienstelijk speelde. In het toptreffen tussen Marco en Rico leek een sensatie op komst. Rico stond met 2-1 voor in games en met 6-0 voor in de vierde game, hierna trok Marco zijn trukendoos open en won alsnog in vijf games en bracht de tussenstand op 5-3. Bjorn speelde niet slecht tegen Hussainy, maar moest toch zijn tegenstander feliciteren die met 3-1 won. Kees bepaalde de eindstand op 6-4 door met 3-0 te winnen van Vork.
 
A.s. zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Rijnsoever dat met 6-4 won van met op volle oorlogssterkte spelende Tanaka. Ook Bijmaat won met 6-4 van JCV, en staan er dus 3 teams op kop met 6 punten.
Comments