Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Nipt verlies Heren 1

Geplaatst 18 mrt 2012 10:36 door [email protected]   [ 18 mrt 2012 10:36 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In een rechtstreeks degradatieduel tegen FVT hebben onze heren de winst niet kunnen pakken. De ploeg uit Rotterdam trad aan met de paralympiers Tonny Heijnen en Ronald Vijverberg. De sympathieke Mario van de Brink complementeerde het team. Wilvo Bergeijk trad ook enigszins gehandicapt aan want Vincent del Priore was geblesseerd en Bjorn van Schaik verhinderd, hij werd vervangen door John Mandemakers van het tweede team.

Marco Bottram begon tegen Heijnen en moest alle zeilen bijzetten om de lange linkshander over de pijnbank te leggen. Het werd uiteindelijk een zwaar bevochten 3-2 overwinning voor Marco. Ook in zijn andere enkelspelen moest hij tot het gaatje gaan en won tegen Vijverbergs als Van de Brink in vijf games. John Mandemakers speelde een verdienstelijke wedstrijd en had in veel games winstkansen, maar had veel problemen met de serviceontvangst van de goed serverende internationals. Verder als gamewinst tegen Vijverberg kwam hij niet en liet dan ook de hatelijke 0 noteren.

Kees Sengers boekte een solide overwinning op Van den Brink. Dat was dan ook het enige wapenfeit, want tegen zowel Heijnen als Vijverberg kwam hij niet in de buurt van de winst. Omdat ook het dubbelspel verloren werd tegen het ingespeelde dubbel Heijnen/Vijverberg bleef de teller voor de Bergeijkenaren op 4 steken. Door deze nederlaag is men in serieuze degradatienood gekomen. A.s. zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen streekgenoot Renata, en de Bergeijkenaren hebben nog wat goed te maken met de ploeg uit Eindhoven.
Comments