Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Onnodig verlies Heren 1

Geplaatst 23 sep 2012 06:10 door [email protected]   [ 23 sep 2012 06:10 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tegen degradatiekandidaat Oni heeft ons 1e herenteam een onnodige 4-6 nederlaag geleden. Bjorn van Schaik kende een complete offday en ging drie keer kansloos zonder overwinning naar de kant. Jan Ridder wist van Martijn Laurensen te winnen, maar dat was het enige wapenfeit voor deze sympathieke verdediger. Tegen Gijs de Haas zag hij een 2-0 voorsprong in games als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het gelegenheidsdubbel Ridder/Van Schaik speelde niet onverdienstelijk maar kon net niet winnen.

Gelukkig kon men een beroep doen op oudgediende Marco Bottram die zijn klasse weer eens etaleerde en totaal geen moeite had met Vaneker, De Haas en Laurensen. Bottram liet het publiek weer eens ouderwets genieten van zijn fabelachtige techniek en bleef ongeslagen.

De Stand

Pecos               2-14
Renata              2-13
Oni                   2-11
Wilvo Bergeijk   2-11
Kluis                 2-8
Wanzl Belcrum   2-3

Onze reserves hebben tegen kampioenskandidaat nummer 1 Wanzl Belcrum 2 een goede wedstrijd op tafel gelegd. Tegen de ploeg uit Breda dat jarenlang in de landelijke klasse speelde werden vier punten gescoord. John Mandemakers en Peter Huijbregts wonnen beiden twee partijen. Sjors de Proost die inviel speelde een goede wedstrijd maar kwam toch te kort om de winst te grijpen.

Ons 1e jeugdteam heeft zich goed hersteld van de nederlaag van vorige week en wist in de uitwedstrijd bij De Drivers een 4-6 overwinning te boeken. Grote man aan Bergeijkse zijde was Stan Sengers die een loepzuivere hattrick scoorde. Ook was hij succesvol in het dubbelspel samen met Marc Hendrikx. Marc scoorde net als Giel Sengers één punt. 
Comments