Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Ontknoping Heren 1

Geplaatst 15 apr 2011 05:53 door [email protected]   [ 15 apr 2011 06:01 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
A.s. zaterdag 16 april staat er in het Patronaat in Bergeijk een kraker van jewelste op het programma, ons vaandelteam speelt in een rechtsteekse confrontatie met koploper Red Stars om het kampioenschap. De uitgangspositie voor de gasten in beduiden beter dan die voor Wilvo-TTV Bergeijk.
 
De ploeg uit Venray heeft genoeg aan vier punten om kampioen te worden en te promoveren naar de 1e divsie. Dat betekent dus dat WIlvo-TTV Bergeijk moet winnen met 7-3 om het kampioenschap weg te kapen voor de neus van Red Stars. Dit lijkt een schier onmogelijke opgave voor de Bergeijkenaren was het eerste duel eindigde in een 7-3 overwinning voor Red Stars, wel moet aangetekend worden dat kopman Marco Bottram toen niet van de partij was.
 
Voor Wilvo-TTV Bergeijk zullen in ieder geval spelen Marco Bottram en Kees Sengers. Vincent del Priore is nog steeds geblesseerd en het is twijfelachtig of hij aan de start zal verschijnen. Wij roepen iedereen die onze club een warm hart toedraagt om zaterdag om 14.00 aanwezig te zijn om onze jongens naar een overwinning te schreeuwen. De koffie staat klaar, tot zaterdag.
 
Op de foto : Eredivisie FVT-Wilvo TTV Bergeijk 2007
Comments