Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Open Geenhovense

Geplaatst 15 dec 2010 10:17 door [email protected]   [ 15 dec 2010 10:26 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Diverse spelers van Wilvo TTV Bergeijk hebben maandag en dinsdag deelgenomen aan de Open Geenhovense. Op Maandag was het de beurt aan John Mandemakers en Nick Mooij die deelnamen in de 1e klasse en Gerwin van Ampting en Rowan van Dijk deden mee bij de 2e klasse. Nick Mooij speelde sterk maar kon net niet tot winst komen. Hij verloor onder andere van Kevin Paarhuis en Peter Grijseels. John Mandemakers wist zijn poule te winnen, als moet hij tegen Paul van Daal tot het uiterste gaan (27-25 in de derde game). Ook Gerwin van Ampting wist zich te plaastsen voor de finale, hij won 3 van de vier wedstrijden en werd eerste in zijn poule. Alleen de sterke Stanley Westra kon van Gerwin winnen. Rowan van Dijk speelde bij vlagen goed maar kwam niet tot winst.
 
 
Op Dinsdag waren er weer diverse spelers van Wilvo/TTV Bergeijk die acte de presence gaven. John Smaling kwam uit in de derde klasse en wist onder meer te winnen van Kees Schalk en Ralph van Asten. Alleen moest hij zijn meerdere erkennen in Cem Musuligil van Valkenswaard en hij gaat dan ook niet door naar de finale. In de vierde klasse konden Cees Cuijten, Jan van Oort, Rob de Vries en Jan Loomans ook de poule niet winnen en zijn uitgeschakeld. Wel was er succes voor Ramon Baeten die de sterkste was en zich plaatste voor de finale op vrijdagavond.
Comments