Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Overwinning voor Heren 1

Geplaatst 5 feb 2012 03:37 door [email protected]   [ 5 feb 2012 03:37 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen zaterdag kwamen de sympathieke gasten van de studentenploeg US uit Amsterdam in Bergeijk op bezoek. De Amsterdammers hadden de eerste wedstrijd gewonnen met 9-1 en men was dus gewaarschuwd. Marco Bottram die vorige week met node werd gemist stond in de basisopstelling en liet zijn bat spreken. De met nieuwe rubbers spelende kopman van Wilvo TTV Bergeijk kwam geen moment in gevaar en verloor de gehele dag slechts één game en tekende dus soeverein voor drie punten.

Kees Sengers herstelde zich van het zwakke optreden van vorige week en leek in de openingspartij tegen Pieter Danes de winst te grijpen. Hij stond met 2-1 in games voor en met 9-4 voor in de vierde game, helaas kon hij twee matchpoints niet verzilveren en verloor alsnog jammelijk in vijf games. Hierna boekte hij zijn eerste overwinning van het seizoen door overtuigend te winnen van Harmen Kramer. In de laatste wedstrijd van de dag moest hij Arco Visser terecht feliciteren.

Visser, en ook Danes wonnen verdiend van talent Bjorn van Schaik. Van Schaik scoorde ook deze week weer een punt door dik met 3-0 te winnen van Kramer. Het dubbelspel was de spannendste wedstrijd van de dag. Kees en Marco kwamen met 10-8 achter in de vijfde game, maar wisten alsnog met 12-10 te winnen en scoorden zo het zesde punt. Aankomende zaterdag wordt er weer thuis gespeeld en komt degradatiekandidaat Rapidity uit Beverwijk op bezoek in Bergeijk.
Comments