Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Patronaat heropend, vrijwilligersonderscheiding voor Jan de Backer

Geplaatst 14 nov 2010 07:43 door [email protected]   [ 15 nov 2010 02:00 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Door een impuls van het RabocoöperatieFonds die met een schenking van €10.000 her startsein had gegeven om met vereende krachten “het patronaat“ van een nieuwe outfit en uitstraling te voorzien. De bar, toiletten, verlichting en ook het interieur werd goed onderhanden genomen, alles werd van een nieuwe kleur voorzien geheel in stijl van dit prachtige gebouw.

De architectuur was in handen van Bob Bruns die met zijn manier van aanpak dit oude gebouw van een gewaagde uitstraling had voorzien zonder dat dit een storend effect had op het geheel. Vele bedrijven hebben met deze verbouwing hun steentje bijgedragen, daarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

De opening werd gedaan door de directeur van de Rabo Bank de Heer Bense die in zijn toespraak ook een groot compliment uitsprak over de samenwerking met de gemeente en de bedrijven en ook de inzet van de leden van Wilvo/TTV Bergeijk complimenteerde hij met dit succes. Met een druk op de afstandbediening zette hij onze nieuwe bar in het volle licht en werd het gebouw heropend.

Na de opening, nam wethouder Frank van de Meijden het woord, ook hij had groot respect voor de handelswijze waarop deze verbouwing tot stand is gekomen, vooral de samenwerking van de gemeente met de tafeltennisvereniging is een voorbeeld hoe het nu en in de toekomst in Groot Bergeijk zou kunnen gaan. Na zijn inleiding en de nodige complimenten voor het bedrijfsleven stapte hij geleidelijk over naar een belangrijk item van deze avond ,,de vrijwilligersonderscheiding” voor Jan de Backer. Jan die al ruim 34 jaar lid is van onze club en de vaste onderhoudsman is begon nu aan zijn vijfde verbouwing. Na de Ekkerstraat, het Mgr. Cardijnhuis en drie keer ons ,,Patronaat” werd hij nu op een gepaste wijze in de bloemetjes gezet. Ook zijn echtgenote Annie werd in de huldiging betrokken alsmede zijn beide kinderen Barry en Monique die ook al jaren door het tafeltennisvirus besmet zijn. Namens onze hele vereniging en de vele bezoekers, Familie De Backer het is jullie gegund.

Na deze huldiging kwam bestuurslid Henk Sandkuyl van onze afdeling Zuid West aan het woord, ook hij vond de verbouwing prachtig en hoopte dan ook dat hij nog vele jaren de gast mag zijn bij Wilvo/TTV Bergeijk, een club die heel goed haar zaken voor elkaar had en waar menige club jaloers op is maar ook een club die het gezamenlijke belang voorop stelt, want samen zijn we sterker is hier het motto en dat zou ook regionaal en landelijk moeten kunnen.

Als laatste kwam onze voorzitter aan het woord, hij was blij dat er na precies een jaar van veel arbeid, vergaderingen en overleg, wat niet altijd makkelijk was dit resultaat uit de bus is gekomen. Nogmaals bedankte hij de ondernemers, de sponsors en de leden voor hun inbreng en adviezen maar ook de belangstellenden die acte de présence gaven op deze avond. Na afsluiting van het officiële gedeelte werd er een tafeltennisdemonstratie gegeven door Anoek van Boxtel en de wereldkampioen bij de tafeltennissers met beperking Kelly van Zon. Daarna was het de beurt aan Marco Bottram en Chris Tournelle, beide spelers van Wilvo/TTV Bergeijk die in een zeer mooie show cachet aan deze avond gaven. Ook de nieuwe outfit werd hier voor het publiek geshowd. De avond werd op een zeer goede manier door Jan de Boer aan elkaar gepraat. Daarna werd nog gezellig nagepraat.

Onze dank gaat uit naar:

Rabo Bank Bergeijk-Gemeente Bergeijk-Wilvo-Vroco Sport-Bob Bruns architect-Henk Bone Interieur-Henk van Glabbeek Electro-Albert van de Berk Schilderwerken-Inbev-Coco Cola-Bloemboetiek 't Hofke-Gielen Printshop-Fer Smolders Kantoorinrichting-Bouwbedrijf van Montfort-Jan van Pere Verhuur-Loomans Verhuur-Beukers Beletterring en Reclame-Daris Meubelen en de vele leden van Wilvo/TTV Bergeijk.
Comments