Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Pijnlijke nederlaag Heren 1

Geplaatst 11 mrt 2012 07:09 door [email protected]   [ 11 mrt 2012 07:09 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tegen de koploper TTCV Herwaarden heeft ons vaandelteam weinig potten kunnen breken. De ploeg uit Veghel stelde hun kopman en ex-Bergeijk speler Pascal van Gemert niet op en trad aan met verdediger Tim Tinus, ex-eredivsie speler Erwin Andriessen en Jef van Doorn. Kees Sengers begon goed aan de wedstrijd en liet de 0-1 optekenen door in vijf games Erwin Andriessen te verslaan. Hierna was de koek op voor de Bergeijkenaren. Bjorn van Schaik speelde een slechte wedstrijd en verloor 3 keer met 3-0. Vincent del Priore raakte licht geblesseerd en had wel winstkansen tegen van Doorn, maar kwam evenmin tot scoren.


Kees Sengers speelde een redelijke wedstrijd en verloor nipt van Jef van Doorn. Bij de gasten was Tim Tinus ongenaakbaar en deze speelde een puike wedstrijd en varieerde met strakke kapballen en goede aanvalsballen. Door deze 9-1 nederlaag is men in serieuze problemen gekomen en is men op de vijfde plaats beland. Aanstaande zaterdag gaat men op bezoek bij de nummer 4 FVT in Rotterdam en zal men moeten proberen om de vier punten achterstand in te lopen.

De Stand:

1. TTCV Herwaarden      4-30
2 Us                               4-23
3. Renata                        4-22
4. FVT                             4-21
5. Wilvo TTV Bergeijk      4-17
6. Rapidity                      4-07
Comments