Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Programma aankomend weekend

Geplaatst 3 mrt 2013 09:45 door [email protected]   [ 3 mrt 2013 09:45 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Aanstaande zaterdag gaat ons vaandelteam op bezoek bij lijstaanvoerder Red Stars. De ploeg uit Venray is in de breedte sterk, en heeft 4 gelijkwaardige spelers. In het verleden speelden zij regelmatig tegen ons 2e team, destijds met o.a.  Vincente Del Priore en John Mandemakers. Onze mannen spelen op volle oorlogsterkste dus zonder invallers. Bij een goed resultaat is er nog van alles mogelijk!. Ook Heren 2 krijgt een zware kluif en moet het opnemen tegen titelkandidaat nummer 1 Veldhoven.  Veldhoven staat 2 punten voor op onze reserves maar hebben al een zwaarder programma afgewerkt. Ze beschikken over ex-Bergeijk speler Elwin van Tuyl en de sterke Michel Sperling. Derde man bij Veldhoven is de sympathieke Koen Kortsmit die toch ruim de helft van zijn potjes wint. Bij Bergeijk spelen in ieder geval de ex-Veldhoven spelers Peter Huijbregts en Ellen Ras. De derde plaats wordt ingevuld door Mart van Son of John Mandemakers.Heren 3 dat nu weer aantreedt met Sjors de Proost staat gelijk met Valkenswaard 2, en deze ploeg komt aanstaande vrijdag naar het Patronaat. Sterkste speler in deze derby      
is ongetwijfeld Ronald Grijseels, die jarenlang op Hoofdklasse niveau acteerde. Het zal een uitdaging zijn om hem te kloppen. Sailant detail is dat Eric Biemans nog op de volle 100% score staat, het zal een hels karwei worden om dit vast te houden. Ook Heren 5 dat op titelkoers ligt speelt thuis en krijgt het zwakke Never Despair op bezoek. Als ze de juiste vorm hebben kunnen ze verder uitlopen op Herwaarden dat afgelopen weekend niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Kruiskamp. Heren 7 staat derde, maar heeft slechts twee punten minder dan de lijstaanvoerder. Zij spelen thuis tegen nummer laatst Taveres, en bij een ruime overwinning kunnnen ze de kop pakken. Heren 10 staat op de hatelijke 6e plaats en krijgt Budilia op bezoek, deze ploeg staat vijfde en staat slechts enkele punten voor op de Bergeijkenaren. Misschien dat ze stuivertje kunnen wisselen.

Ook onze jeugteams spelen thuis. Ons 1ste jeugdteam dat uitkomt in de Landelijk C klasse speelt tegen laagvlieger Furst. Men zou van deze ploeg moeten kunnen winnen en zo afstand nemen van de degradatieplaatsen. Ons 2e jeugdteam speelt tegen Veldhoven.
Comments