Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Rabobank Toptoernooi

Geplaatst 6 jan 2013 13:57 door [email protected]   [ 6 jan 2013 13:57 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Op zondag 13 januari 2013 wordt bij Wilvo/TTV Bergeijk het jaarlijkse Rabobank-Toptoernooi wederom gehouden. We hebben al een erg sterk deelnemersveld met als favorieten voor de eindzege Jos Verhulst, Martin Khatchanov, John Scott en Pascal van Gemert. Ook hebben zich diverse sterke dames ingeschreven. Deze spelen ook nog voor een aparte prijs. De geldprijzen voor de nummers 1 tm 4 zijn beschikbaar gesteld door de Rabobank. Wij zijn nog opzoek naar enkele deelnemers om het schema te complementeren. 

Het toernooi begint om 10.00 uur, en de finale is omstreeks 16.00 uur gepland Wanneer u mee wilt doen en beschikt over een landlijke licentie, kunt u zich inschrijven bij John Mandemakers.

U kunt inschrijven per e-mail op het volgende adres. [email protected]. De inschrijving sluit op donderdag 10 januari. Door de organisatie wordt u inschrijving bevestigd met een e-mail. Indien u nog vragen heeft over het toernooi of deelname kunt u ook telefonisch contact opnemen met John Mandemakers 06-51629634.

Op de foto oud winnaar Jelle Bosman, met Toernooidirecteur John Smaling
Comments