Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Rommelmarkt 2010 groot succes

Geplaatst 31 mei 2010 07:06 door John van Geel   [ 31 mei 2010 07:23 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
De jaarlijkse rommelmarkt is ook dit jaar weer een groot succes geworden. Er was dit keer veel belangstelling. Kopers waren er zowel uit Bergeijk als uit de verre omtrek van Bergeijk. Zeker de eerste uren was het een drukte van belang.

Zowel tijdens de voorbereiding als de rommelmarkt zelf waren er voldoende leden die mee hebben geholpen. In de week voorafgaande aan de rommelmarkt is er hard gewerkt om alle aangeleverde spullen ´te kuisen` en keurig een plaats te geven op de verkooptafels. Op de dag zelf waren er ruim twintig leden om de spullen aan de man/vrouw te brengen wat goed gelukt is, de opbrengst was prima. Ook het opruimen na afloop verliep prima. Uiteraard is er gezorgd voor een natje en een droogje voor alle leden die mee hebben geholpen.

Wilvo/ttv Bergeijk dankt eenieder die heeft bijdragen om van deze rommelmarkt weer een groot succes te maken. De leden en helpers voor de enorme inzet. De bevolking van Bergeijk voor het bezorgen van heel veel mooie spullen,en het kopen van deze spullen. De Gemeente Bergeijk ,Antonis kramenverhuur en Jan van Pere verhuurbedrijf. Allen hartelijk dank.

Namens de Rommelaars,

Iwan WijnenGerard van Geel en Jeroen vanHout.
Comments