Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Rommelmarkt prima verlopen

Geplaatst 7 jun 2011 10:39 door [email protected]   [ 7 jun 2011 10:42 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
De Rommelmarkt is dit jaar een groot succes geworden.Een bomvol ‘’Patronaat “waar enkele honderden kooplustigen de grote voorraad spullen in een handomdraai wisten te bemachtigen en dit alles natuurlijk tegen zeer billijke prijzen. De Rommelaars hadden met een groot aantal vrijwilligers gezorgd dat alles er weer prima verzorgd uitzag.
 
Op de dag zelf waren ruim twintig verkopers aan de slag om de spullen aan de man/vrouw te brengen wat heel goed gelukt is, de opbrengst was voortreffelijk. Ook spraken de kopers vol lof over de manier hoe het er bij ons aan toe ging, Alles schoon en heel veel spullen gingen danook over in nieuwe handen. Ook voor een natje en een droogje werd goed gezorgd en het opruimen ging in een record tempo. De opkomst van het Bergeijkse publiek en verre omstreken was groot zodat er veel verkocht kon worden.
 
Helpers en leden wij als Rommelaars nemen de hoed diep voor jullie af en zeggen jullie nogmaals hartelijk dank. Ook nog een dankwoord aan de bevolking van Bergeijk voor het bezorgen van heel veel mooie spullen,en het kopen van deze spullen. Ook een woord van dank aan de Gemeente Bergeijk , Antonis kramenverhuur en natuurlijk ook aan Jan van Pere verhuurbedrijf voor de opslag van onze tafeltennistafels en de vele andere tegemoetkomingen.En natuurlijk de media bedankt voor het plaatsen van onze advertenties.

Nogmaals allemaal bedankt .Namens de Rommelaars,

Iwan Wijnen, Gerard van Geel en Jeroen vanHout.
Comments