Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Spanning in het Patronaat a.s. zaterdag!

Geplaatst 10 feb 2013 04:39 door [email protected]   [ 10 feb 2013 04:39 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Aanstaande zaterdag 16 februari staat er een kraker op het programma. Ons vlaggenschip dat op de tweede plaats staat kruist de degens met Middelburg. De Zeeuwen bivakkeren op de derde plaats en staan dicht bij onze heren. Bij Middelburg speelt de sterke Mark Hackenberg die vorig seizoen nog 1e divisie speelde bij Arnemuiden. Ook hardhitter Soren de Witte staat waarschijnlijk opgesteld. Derde man bij de ploeg uit Middelburg is verdediger Thomas Groenewoud die enkele seizoenen nog speelde in de Hoofdklasse tegen onze reserves. Bij Bergeijk spelen kopman Kees Sengers, Bjorn van Schaik en invaller Sebastien Degousee. Vooral de wedstrijd tussen Hackenberg en Sengers belooft een waar spektakelstuk te worden. Bij een goed resultaat blijven onze mannen in de race om het kampioenschap.

Onze reserves die het zwaar hebben, maar vorige week knap wonnen van Never Despair zullen vol aan de bak moeten tegen Taverbo. Taverbo staat slechts één punt achter op Wilvo Bergeijk maar moet zeker niet onderschat worden. Vorig seizoen speelde deze ploegen ook al tegen elkaar, toen werd het in Bergeijk 4-6 voor de ploeg uit Boxtel. Sterkste man bij Taverbo is de ervaren rot Otto Ahlers, die in een grijs verleden nog 1e divisie speelde bij Pelgrim Gaanderen. Otto, ook wel bekend als Otzi der Bundestrainer staat bekend om zijn fanatisme en stelt alles in het werk om te winnen, hij schuwt dan ook werkelijk geen enkel middel. Bij onze reserves  zullen in ieder geval spelen Mart van Son en Peter Huijbregts, de derde plaats wordt ingevuld door of Ellen Ras of John Mandemakers. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur en supporters zijn meer dan welkom. 

Alle overige senioren teams hebben een vrije week, alleen onze jeugdteams spelen wel. Ons 1e jeugdteam dat uitkomt in de Landelijk C klasse speelt uit bij Tanaka.
 
Comments