Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Start competitie!

Geplaatst 9 sep 2012 06:01 door [email protected]   [ 9 sep 2012 06:01 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
We hebben er lang op moeten wachten, maar a.s. weekend is het dan weer zover, de najaarscompetitie gaat beginnen. Voor heren 1 staat er een uitwedstrijd op het programma bij promovendus Wanzl Belcrum. Ons vaandelteam zal aantreden in haar basisformatie dus met Kees Sengers, Bjorn van Schaik en nieuwkomer Jan Ridder. Er wordt gemikt op een kleine zege.

Heren 2 heeft een lastige uitwedstrijd tegen Never Despair 2.  De ploeg uit Den Bosch degradeerde vorig seizoen uit de derde divisie en mag zeker niet onderschat worden. Mart van Son zal in ieder geval spelen, en de invulling van de overige twee vacante plaatsen zal deze week bepaald worden. Heren 3 duidelijk titelkandidaat dit seizoen krijgt één van haar lastigste tegenstanders op bezoek te weten Stiphout 2. Sjors de Proost is al in goede vorm en zal weinig problemen met zijn tegenstanders hebben. Eric Biemans daarintegen worstelt nog met zijn vorm en kan nog wel enkele trainingen gebruiken. Noppenvirtuoos Iwan Wijnen complementeert het drietal en kan altijd rekenen op zijn dodelijke backhand aanval met noppen. Deze ballen zijn zwanger van effect en moeilijk te retourneren.

Heren 4 kende vooraf aan de competitie al een grote tegenslag. Tweede man van het team Gerwin van Ampting ging in Westerhoven bij een ultieme poging om nog een bal te halen door zijn achillespees. Deze bleek gescheurd te zijn en "Mister Hoegaarden" is zeker 3 tot 4 maanden uitgeschakeld. Er is versterking opgeroepen voor dit team want de jeugdtalenten Tim Senders en Stan Sengers zijn toegevoegd aan de selectie. Zij zullen alle zeilen bij moeten zetten want ze komen nu uit in de tweede klasse. Andere spelers van dit team zijn kopman Sebastien Degousee en Nick Mooij. A.s. vrijdag spelen zowel heren 3 en 4 thuis en supporters zijn van harte welkom
Comments