Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

(Tafel)tennis

Geplaatst 6 jan 2013 13:53 door [email protected]   [ 6 jan 2013 13:53 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Als kersverse voorzitter kwam mij afgelopen vrijdag tijdens de (trouwens zeer geslaagde) nieuwjaarsreceptie ter ore dat een aantal van onze leden niet alleen kan tafeltennissen, maar dat zij ook de (halve) finales van het Kerst- en Nieuwjaarstoernooi van VTC de Paal bereikt hadden. Dit toernooi wordt gesponsord door onze hoofdsponsor Wilvo en heeft zo'n 350 (!) deelnemers. 

Mmm...dat moest ik eens van dichtbij gaan bekijken. John en Ellen hadden na een kaskraker op zaterdagavond de finales bereikt en ook Marco was op 'finale-zondag' van de partij. Ook Iwan Wijnen en Gerard van Hintum hadden 2 weken lang alles gegeven, maar waren helaas niet zover gekomen.

Diverse tafeltennissers, vrienden en familieleden van de finalisten waren van de partij om hun clubgenoten aan te moedigen als '3e man'. John en Ellen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en tastten hun tegenstanders af op zoek naar zwakke plekken. Na ongeveer 6 games hadden ze die gevonden en was er geen houden meer aan: het gemengde (tafel)tennisdubbel liet hun tegenstanders álle hoeken van de baan zien en won onder luid gejuich en gebonk op de ramen van het toegestroomde publiek met overmacht de finale. Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!!

Renske

Comments