Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Team 1 gedegradeerd

Geplaatst 18 nov 2012 03:15 door [email protected]   [ 18 nov 2012 03:15 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Het doek is voor ons vlaggenschip in de voorlaatste wedstrijd definitief gevallen. Tegen de nummer twee van de ranglijst Pecos werd thuis met 2-8 verloren. De Bergeijkse punten kwamen op naam van Kees Sengers en Jan Ridder die beiden het 16-jarige talent Jop van der Wiel versloegen. Bjorn van Schaik kwam niet tot scoren. Men zal nu de wonden moet likken en vanaf januari het verloren terrein proberen moeten goed te maken. Men komt dan uit in de derde divisie. Aanstaande zaterdag speelt men wederom thuis, Kluis uit Geleen komt dan op bezoek. 
Onze reserves haalden een verdienstelijk resultaat door in de promotiepoule van de Hoofdklasse gelijk te spelen tegen Never Despair. Ellen Ras speelde een goede wedstrijd en had matchpoints tegen Nick Schellekens, maar vergat de winst te grijpen. Tegen de kopman van de ploeg uit Den Bosch Eric Pieter Spiering won ze verdiend in vijf games. Mart van Son won tegen de jeugdige Ronny Struik, maar verder als één winstpartij kwam hij niet. Kopman Peter Huijbregts tekende voor twee overwinningen door op karakter van zowel Struijk als Schellekens te winnen. Het gelegenheidsdubbel Ellen/Peter was ook succesvol. Aanstaande zaterdag komt Herwaarden op bezoek in Bergeijk en deze kunnen bij een overwinning kampioen worden. Onze reserves zullen hun huid duur verkopen en treden aan in de sterkste opstelling.


Comments