Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Team 9 weer kampioen!!

Geplaatst 18 nov 2012 03:36 door [email protected]   [ 18 nov 2012 03:36 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Het team van nr 1 van de 'club van 100': Rob de Vries, deed het dit seizoen weer goed. Na een nipte degradatie in de voorjaarscompetitie van 2012 waren we zeer gemotiveerd om weer terug naar de 6e klasse te gaan. Daarnaast begonnen de loodzware woensdagavond-trainingen van Gerard zijn vruchten af te werpen. Niet alleen Rob deed het namelijk goed, maar ook Monique, Mien, Renske en ook onze vijfde 'man' Jessica haalden allemaal hoge percentages. Hierdoor hadden we in de 9e wedstrijd slechts 5 punten nodig om het kampioenschap binnen te halen. Afgelopen vrijdag was het thuis tegen Valkenswaard zover. De eerste 4 wedstrijden werden gewonnen en het was aan Mien om het 5e punt te scoren. Ze begon vol overtuiging aan de wedstrijd en liet in de eerste game haar tegenstandster alle hoeken van het veld zien. Hierna begonnen de zenuwen haar parten te spelen en had ze even wat coaching nodig van haar teamgenoten. De wijze woorden 'sjalalala twiedeliediedie' deden hun werk en Mien haalde onder toeziend oog van de vele toegestroomde supporters in 4 sets het kampioenschap binnen. 

Voorzitter Gerard kwam met een bloemetje voor alle KAMPIOENEN en sprak naast zijn felicitaties de onvergetelijke woorden: “als jullie nu wéér degraderen, dan willen we graag als bestuur een bloemetje van jullie, want al die kampioenschappen kosten ons bakken met geld”.

Na onze overwinning van 10-0 hebben we dan ook onder het genot van (1 of) meerdere drankjes besloten dat onze doelstelling voor het volgende seizoen is om in de 6e klasse te blijven, en niet voor de 3e keer na een kampioenschap meteen weer terug te degraderen!
Comments