Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Teamindeling 2e helft seizoen 2009-2010

Geplaatst 25 dec 2009 03:36 door John van Geel   [ 30 dec 2009 07:48 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
De teamindeling voor de tweede helft van het seizoen kent enkele wijzigingen ten aanzien van het afgelopen seizoen. Heren 1, Marco Bottram, Kees Sengers, Vincent del Priore en Chris Tournelle, blijft ongewijzigd. Heren 1 gaat proberen om promotie naar de eredivisie af te dwingen. 

Het naar de hoofdklasse gedegradeerde Heren 2 zag Elwin van Tuijl vertrekken naar Veldhoven. Hij wordt vervangen door Peter Huijbregts (Veldhoven) en Ellen Ras die gezien de goede prestatie van de afgelopen seizoen is doorgeschoven van Heren 3 naar Heren2 . Heren 2 heeft als doelstelling zich te handhaven in de hoofdklasse.

Heren 3 en 4 zijn buiten het vertrek van Ellen Ras uit heren 3 ongewijzigd. Voor beide teams ligt de prioriteit het komende seizoen op handhaving in de twee klasse. Zeker voor heren 4, dat net is gepromoveerd, is dat een forse uitdaging.

Heren 5 en Heren 6 zijn door het stoppen van Jos kersten en Rob Hoeks samen gevoegd tot een nieuw Heren 5. Dit team moet in staat worden geacht mee te doen om de titel in de vierde klasse. Heren 5 bestaat nu uit Jan de Backer, John Smaling, Jeroen Waale en Ad Nouwens. De overige teams hebben door het wegvallen van Heren 6 dus een lager team nummer gekregen. Hier zijn slechts enkele kleine mutaties

Jongens 1, dat afgelopen seizoen kampioen werd, gaat proberen om de stijgende lijn door te zetten en door middel van een goed resultaat in de eerste klasse junioren een plaats in de landelijke jeugdcompetitie af te dwingen. Jongens 1 is ongewijzigd en bestaat Marc Hendrikx, Stan en Giel Sengers en Tim Senders. Jongens 2 en 3 zijn ongewijzigd.

Meisjes 1 gaat na een zeer verdienstelijk eerste seizoen in de landelijk B proberen mee te gaan spelen om de hoogste plaatsen in de landelijk B. Meisjes 1 is versterkt met Elselieke van Happen (Unicum). Naast Elselieke bestaat het team uit Laura van de Velde, Anne van Geel en Joyce van Hoof.

Voor een compleet overzicht van de teams klik op Teamindeling
Comments