Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Uitstekende resultaten Bergeijk Teams

Geplaatst 23 feb 2013 04:42 door [email protected]   [ 23 feb 2013 04:42 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen vrijdag werden er diverse wedstrijden gespeeld door onze afdelingteams. Heren 3 dat zonder kopman Sjors de Proost aantrad tegen Geenhoven verpulverde de Valkenswaardse ploeg. In Geenhoven, dat bekend staat om zijn gladde vloer werd het 0-10 voor de Bergeijkenaren. Invaller Stan Sengers, Iwan Wijnen en Eric Biemans wisten alles overtuigend te winnen. Ook Heren 3 dat in de race is om het kampioenschap in de 2e klasse won tegen laagvlieger Flash met 7-3. De score had beduidend hoger kunnen uitvallen want Tim Senders verloor twee keer nipt in vijven. Ook Nick Mooij moest Mart Coolen feliciteren door na een 2-0 voorsprong als nog in vijven onderuit te gaan. Sebastien Degousee kende weinig problemen en boekte 3 duidelijke overwinningen.

Heren 5 dat uitkomt in de derde klasse ging op bezoek bij koploper TTCV Herwaarden dat 3 punten voor stond op Bergeijk. Onze mannen en Anoek speelden uitstekend in de snelle zaal van Veghel en wonnen met maarlieftst 2-8. Opvallend aan deze uitslag was dat Rowan van Dijk goede vorm etaleerde, en dat zijn trainingsarbeid van afgelopen week werd beloond met 3 zeges. Anoek en Robert wonnen beiden twee keer, verloren van Berry van Doorn. Door deze uitstekende overwinning staan ze nu fier op kop met 3 punten voorsprong op Herwaarden, en de tweede klasse lonkt. Heren 6 dat het zwaar heeft in de derde klasse speelde knap gelijk tegen Attaque. Grote man aan Bergeijkse zijde was routinier John Smaling die 3 keer won en samen met Ralf Verrijt het dubbelspel. De jeugdige talenten uit Sint  Oedenrode hadden geen verweer op het gevarieerde noppenspel van "Mister Zeitgeist" Het was voor John de eerste keer dat hij 3 partijen won in de derde klasse, een ongekende prestatie voor dit 72-jarig talent.

Heren 7 won ook al van de koploper, op donderdag won men met 3-7 bij het sterke Unicum. Koen Kuijpers was het best in vorm en won drie keer. Ook trainingsbeest Rob de Vries speelde goed en pakte twee overwinningen. Nicky "Xiom Vega" Thiels moest nog even wennen aan zijn nieuwe materiaal en was één keer succesvol. Heren 8 won met 6-4 van Budila, en Harry Bottram leverde voor het eerst deze competitie een partij in. Heren 9 of te wel Dames 1 won ook met 6-4 van Budilia en doen het boven verwachting goed in de zesde klasse. Bianca van Herwijnen boekte een loepzuivere hattrick. Heren 10 was het enigste team dat verloor afgelopen week, het werd 8-2 voor de  thuisploeg. Leo Nabben was dicht bij het 3e punt maar verloor onfortuinlijk met 16-14 in de vijfde game.
Comments