Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Uitstekende start Heren 1

Geplaatst 16 sep 2012 03:37 door [email protected]   [ 16 sep 2012 03:37 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Ons vlaggenschip is uitstekend aan de competitie begonnen. In de lastige uitwedstrijd tegen promovendus Belcrum 1 werd er met 3-7 gewonnen. Nieuwkomer Jan Ridder liet direct van zich spreken en tekende voor drie solide overwinningen. Bjorn van Schaik speelde ook een goede wedstrijd en won van Joost Bax en Koen Weterings. Ook was hij succesvol in het dubbelspel samen met Kees Sengers. Kees won overtuigend van Weterings en leek tegen Bax de winst te grijpen echter ondanks een 2-0 voorsprong in games kon hij het net niet afmaken. Aankomde zaterdag  wacht de thuiswedstrijd tegen Oni. De ploeg uit Wychen speelde haar eerste wedstrijd 5-5 tegen Renata.Onze reserves hebben tegen Never Despair een kleine nederlaag geleden. Tegen de jeugdige ploeg uit Den Bosch wist John Mandemakers twee overwinningen te boeken. Peter Huijbregts was nog niet in zijn oude vorm en won éénmaal. Mart van Son speelde een behoorlijke wedstrijd, maar kwam niet tot scoren.

Ons 1e jeugdteam is bij haar debuut in de landelijk C tegen een pijnlijke 2-8 nederlaag opgelopen. Stan Sengers en Marc Hendrikx scoorden de Bergeijkse punten tegen Red Stars. Giel Sengers kon niet tot winst komen.  Ons tweede jeugteam, tevens uitkomend in de landelijk C ging met 9-1 onderuit in Hilversum.  Samuel Klinkenberg tekende voor het enige Bergeijkse punt.

Comments