Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Valse start Heren 1

Geplaatst 29 jan 2012 08:31 door [email protected]   [ 29 jan 2012 08:31 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen zaterdag heeft ons vaandelteam in de streekderby tegen Renata al direct averij opgelopen. Kopman Marco Bottram bleef aan de kant en zag alleen jongeling Bjorn van Schaik een voldoende scoren. De 18-jarige student won op knappe wijze van de Rus Shoupolov en ook Gerard van Dongen wist hij te bedwingen. Vincent del Priore kende wat opstartproblemen en kwan niet tot scoren. Wel had hij tegen Theo Boon 7 matchpoints, maar kon deze helaas niet verzilveren. Kees Sengers miste nog wat wedstrijdritme en had vrouwe Fortuna niet aan zijn zijde en bleef op de hatelijke nul steken. Omdat ook het dubbelspel jammerlijk werd verloren stokte de teller voor de Bergeijkenaren op 2 punten en werd het 8-2 voor de thuisploeg.

Bjorn van Schaik serveert

A.s. zaterdag kan één en ander recht gezet worden want dan komt US uit Amsterdam op bezoek in Bergeijk. De studentenploeg uit Amsterdam is sterk begonnen aan de competitie want het het won haar eerste wedstrijd met 9-1 van Rapidity. Men is dus gewaarschuwd. De wedstrijd begint om 13.30 uur.
Comments