Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Wederom zege Heren 1

Geplaatst 26 sep 2011 04:37 door [email protected]   [ 26 sep 2011 04:41 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Na een lange autorit met de nodige files kwam ons vaandelteam na ruim 3 uur aan in Katwijk. Nadat er nauwelijks ingespeeld kon worden begon de wedstrijd. Marco trof in zijn openingspartij direct de zeer sterke kopman Roald van Der Landen. Marco was nog onvoldoende warm gedraaid en verloor met 3-1. Tegen Jeroen Holten en Mathias van der Heijden won Marco op eenvoudige wijze. Ook Bjorn van Schaik en Vincent del Priore waren te sterk voor Holten en van der Heijden.
 
Het gelegenheidsdubbel Marco en Vincent bleek geen succesformule en verloor in vier games. Bjorn toonde de nodige veerkracht door twee keer in een vijfgamer te winnen. Bij de gasten bleef van der Landen ongeslagen en zo werd de eindstand 4-6 in het voordeel van Wilvo/TTV Bergeijk.
 
A.s. zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen het sterke Bijmaat, dat me maarliefst met 10-0 won van Treffers Roelofarendsveen. Bijmaat wordt gezien als titelkandidaat nummer één en supporters zijn dan ook van harte welkom om onze mannen aan te moedigen.
Comments