Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Wie wordt er clubkampioen?

Geplaatst 8 dec 2012 10:26 door [email protected]   [ 8 dec 2012 10:26 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Bij afwezigheid van het voltallige eerste team ligt de titel open bij de clubkampioenschappen a.s. zondag. De clubkampioenschappen zijn goed bezet, want er doen maarlieftst 19 spelers mee bij de competitiespelers. De titel die vorig jaar nog werd gewonnen door Marco Bottram ligt voor het grijpen. Favoriet bij de bookmakers is Peter Huijbregts die vorig jaar derde werd en afrekende in de kleine finale met John Mandemakers. John  kampt momenteel met materiaalproblemen en nieuw schoeisel, en heeft daardoor wat van zijn snelle voetenwerk ingeleverd. Toch blijft hij een gevaarlijke outsider.

Andere favorieten zijn de bluefire-boys Sjors de  Proost en kersvers voorzitter van Technische Commissie Eric Biemans. Ook uit het Franse kamp wordt veel  tegenstand verwacht van Sebastien Degousee. Ook de andere twee spelers van Heren 2 kunnen wellicht voor een stuntje zorgen. Mart van Son kent zijn beste seizoen ooit in de Hoofdklasse (50%) en wist afgelopen maandag op de training van zowel Peter Huijbregts als John Mandemakers te winnen. Van hem wordt dan ook veel verwacht. Ellen Ras kende een minder seizoen maar is vastberaden om te vlammen, en met haar aanvallende speelstijl kan zijn misschien ook nog hoge ogen gooien.

Ook is er nog concurrentie uit de lagere teams, Nick Mooij pas grootgrondbezitter geworden is in bloedvorm en aast ook op een podiumplek. Robert Winters de verrassing van het seizoen, heeft aangegeven zaterdagavond op tijd naar bed te gaan en zicht te onthouden van alcoholische versnaperingen en vrouwelijk schoon om zo goed mogelijk aan  de start te komen. We zullen het zien zondag, de wedstrijden beginnen om 10.00 uur en supporters zijn van harte welkom.
Comments