Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Wijnen coacht Heren 3 naar onverwacht grote overwinning

Geplaatst 22 feb 2011 03:09 door [email protected]   [ 25 feb 2011 01:35 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In de steenkoude sporthal van Sint-Oedenrode deelde ons derde team onder de bezielende leiding van coach Wijnen een gevoelige tik uit aan de concurrentie: 2-8 voor onze mannen!

Spellman kreeg alléén tegenstand van vd Zanden, Stamps en Van Geffen werden simpelweg gesloopt door het tweezijdig spingeweld van “Onze Ier”. Na afloop van de wedstrijd wordt inmiddels voorzichtig geïnformeerd of “hij volgende keer wéér meedoet?” De Proost, die pas drie kwartier vóór aanvang van de wedstrijd kon beschikken over nieuw materiaal, lijkt de weg naar boven ook weer te hebben gevonden en boekte 3 solide overwinningen.
 
Erik “Bimi” Biemans worstelde wederom met een ultratrage sporthalvloer maar hield wél moraal. Dankzij dit laatste boekte hij een overwinning op Burt van Geffen. Het dubbel leek op een Bergeijkse wervelwind: in no-time werd het Rooise dubbel in 3 games aan de kant gezet. Door deze klinkende overwinning zullen we ongetwijfeld een plaatsje op de ranglijst stijgen. Na de wedstijd was het nog lang nagenieten in Sporthal De Kienehoef…..
Comments