Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Wilvo-Bergeijk 1 - JCV 1

Geplaatst 28 jan 2011 08:01 door [email protected]   [ 28 jan 2011 08:09 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
A.s. zaterdag staat de openingswedstrijd voor ons vaandelteam op het programma. JCV dat promoveerde uit de 3e divisie is de eerste tegenstander die naar het patronaat komt. Bij de gasten is ex-eredivisie speler en meervoudig Nederlands Kampioen Jos Verhulst de kopman en hij speelde afgelopen seizoen 100% in de derde divisie. Aangenomen wordt dat hij voor alle drie onze spelers een maatje te groot is. De punten moeten gescoord worden tegen Johan van de Nieuwenhuizen en Thomas van Gasteren die twee seizoenen nog klop kregen van ons tweede team in de Hoofdklasse. Het lijkt een spannende wedstrijd te worden en ook het dubbelspel zal wel eens van cruciaal belang kunnen zijn.
 
Samen met heren 1 spelen ook onze reserves thuis die vorige week al zwaar onderuit gingen in Kloosterzande (9-1). Zij treden aan tegen promovendus Tios 2 uit Tilburg, dat op voorhand tot de degradatiekandidaten moet worden gerekend. Hopelijk kunnen zij de slechte competitiestart iets goed maken. Kopman Peter Huijbregts blijft aan de kant, Mart van Son die tot nu toe ongeslagen is zal hem moeten doen vergeten.
Comments