Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Wilvo TTV Bergeijk succesvol in Lloret de Mar

Geplaatst 4 jun 2011 02:51 door [email protected]   [ 4 jun 2011 03:03 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In het zonninge Lloret de Mar hebben onze spelers een uitstekende prestatie verricht. Teuten 1 dat bestaat uit Kees Sengers en John Mandemakers gingen zonder problemen naar de halve finale van het teamtoernooi. Hierin werd Slagvaardig met 3-0 eenvoudig aan de kant gezet.
In de finale troffen ze Irene 1 dat bestaat uit talent en eredivisie-speelster Marlotte Staps en Joost van Mier. Irene kwam goed uit de startblokken want Joost van Mier won in vijf games van Kees Sengers. Toen hierna ook Marlotte Staps won van John Mandemakers keek men tegen een 0-2 tussenstand aan. Het dubbelspel werd op karakter binnengehaald. Marlotte Staps kon ondanks het 6 matchpoints niet winnen van Kees Sengers en het werd 2-2.
 
Hier leek Joost van Mier een makkelijke zege te boeken en kwam met 2-0 voor tegen John. Echter John weigerde te capituleren, en haalde een vijfde game.  Helaas was Joost hierin te sterk en werd het 3-2 voor Irene. John Smaling had pech omdat zijn dubbelpartner uitviel en kwam de poule niet door.
 
Vrijdag stond het enkelspel op het programma en gelijk in de eerste poule wedstrijd revancheerde John zich op van Mier en won nu met 3-1. Ook Werner Abeleven werd verslagen en zo plaatste John zich voor de kwartfinale. Kees won zijn poulewedstrijden eenvoudig en kreeg een bey, direct toegang tot de halve finale. John Smaling won één partij en verloor één partij en plaatste zich niet voor de volgende ronde.
 
In de kwartfinale versloeg John eenvoudig de sterke verdediger Roel van der Steeg van Slagvaardig.
In de halve finale trof hij andermaal Marlotte Staps, die nu al 3 keer achter elkaar van John had gewonnen.
John bedacht een nieuw strijdplan en in een tactische wedstrijd won hij verrassend met 3-2. Kees had in de andere halve finale geen kind aan Ronald van Ham die moegestreden was en won met 3-0.
De finale tussen Kees en John werd dik gewonnen door Kees die zich hiermee revancheerde van de nederlaag van vorig jaar.
 
Op de foto supporter Toon uit Eindhoven samen met de afvaardiging van de Lieverdjes.
 
Comments