Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Wilvo/TTV Bergeijk zeer succesvol op afdelingskampioenschappen

Geplaatst 17 jan 2010 14:10 door John van Geel   [ 17 jan 2010 14:14 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen zondag werden de afdelingskampioenschappen in Veldhoven gehouden voor junioren en senioren. Onze jeugd was erg succesvol, zo waren er eerste plekken in het enkelspel voor Joyce van Hoof en Amber van de Velde. Stan en Giel Sengers werden beiden tweede in hun enkelcategorie. Ook in het dubbelspel was Giel succesvol, samen met Marc Henrikx werden ze tweede. Amber van de Velde won samen met een gelegenheidspartner het dubbelspel. Laura Kolen ging in het enkel in de halve finale onderuit, maar herstelde zich keurig in het dubbel door tweede te worden. 

Ook bij de senioren waren er goede prestaties, Nick Mooij wist de F-categorie te winnen door sterk spel. Anoek van Boxtel speelde goed en won samen met gelegenheidspartner Tom de Wit van Veldhoven het dubbelspel in de G-categorie. Ook de titel in de koningsklasse (A/B/C) ging naar Bergeijk. John Mandemakers en Vincent del Priore wonnen in vijf games van Tim Tinus en Jeroen de Heide.

Bergeijk had zich deze keer met maar liefst 18 spelers ingeschreven een absoluut record voor onze vereniging. Leden die nog meer zin hebben in een gezellig toernooi waar senioren en jeugd samen spelen kunnen zich deze week nog inschrijven voor het Maaslandteam toernooi.
Comments