Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Wilvo/TTV Bergeijk zoekt jeugdleden

Geplaatst 8 aug 2011 10:21 door [email protected]   [ 8 aug 2011 10:24 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Bij het begin van het seizoen wil onze vereniging jongens en meisjes in de leeftijdsgroep van 8 t/m 13 jaar benaderen om kennis te maken met onze sport. Daarom dagen wij jullie uit om een een bezoekje te brengen aan onze accommodatie aan de Dr.Rauppstraat 11 in Bergeijk.

Deze uitdaging is bestemd voor:

1.Alle jongens en meisjes uit Groot Bergeijk.

2.Alle jongens en meisjes uit Regio de Kempen.

Waarom zoeken wij jonge enthousiaste leden ?

TTV Bergeijk streeft ernaar om tafeltennis voor iedereen op ieder niveau mogelijk te maken.De jeugd heeft op dit moment de hoogste prioriteit. Werving, opleiding en behoud van jeugdleden en het stimuleren van de doorstroom naar de senioren zijn voor ons belangrijke beleidspunten. In het algemeen kan gesteld worden dat het spelplezier toeneemt als het spelniveau stijgt. TTV Bergeijk streeft ernaar dat jeugdleden zich lichamelijk en geestelijk zodanig ontplooien dat zij het spelniveau halen dat past bij hun talent, motivatie en tijdsinvestering.

TTV Bergeijk houdt er sterk rekening dat ze plezier aan hun sport beleven maar daarnaast is ook scholing voor hun maatschappelijke carrière is erg belangrijk. Verder steven we ernaar elke jeugdspeler 2 keer per week de gelegenheid geven om te trainen, ook voor sommigen is de mogelijk om 3 keer te trainen. Bij het samenstellen van de traininingsgroepen wordt rekening gehouden met de volgende criteria:

1.Leeftijd.
2.Wensen en motivatie en tijd.
3.Talent van de speler voor het beoefen van tafeltennis.
4.Inzet en opkomst bij trainingen, competitie en toernooien.
5.Vooruitgang en spelontwikkeling.
6.Het meewerken en een goed groepsklimaat.

Onze trainingen voor nieuwkomers starten op 23 augustus.

Voor informatie zie onze website :www.wilvo-ttvbergeijk.nl

Of telefonisch: 0497-572861 of 0497-571252.
Comments