Nieuws‎ > ‎

Nipt verlies Heren 1 bij koploper

Geplaatst 13 okt 2013 08:05 door [email protected]
Afgelopen zaterdag stond de lastige uitwedstrijd bij TTCV Herwaarden op het programma. De ploeg uit Veghel is in een spannende strijd verwikkeld om het kampioenschap met Backhands en zou zeker niets weggeven. Peter Huijbregts speelde een weergaloze wedstrijd en kwam geen enkel moment  in de problemen. Zowel Hans Swinkels, Bjorn Pluim en Jordi Welten werden volgslagen kansloos gelaten. 

Het dubbelspel samen met John Mandemakers werd met 11-9 in de vijfde game verloren. John die kansloos verloor van Pluim en Welten, scoorde alleen tegen Swinkels een voldoende. Helaas verloor hij ook deze wedstrijd met 11-9 in de vijfde game. Het vierde punt kwam op naam van Ellen Ras die hiermee haar eerste overwinning van het seizoen boekte. Nadat ze verloren had van Pluim en Welten, liet haar  rubber los in de tweede wedstrijd en kon ze niet meer verder spelen met dit batje. Toen ze in derde wedstrijd tegen Swinkels met het "winnende" batje van Peter speelde liep het in eens een stuk beter en won ze overtuigend van Swinkels met 3-1. 

Omdat concurrent Red Star ook met 6-4 verloor, staat men op de helft van de competitie precies gelijk met de ploeg uit Goirle. In de tweede helft van de competitie zal moeten worden uitgevochten wie er naar de 1e klasse degradeert.
Comments