Nieuws‎ > ‎

NTTB enquete over competitie

Geplaatst 20 jan 2017 10:38 door Voorzitter Technische Commissie   [ 20 jan 2017 11:56 bijgewerkt ]
Reeds geruime tijd vindt een hevige discussie plaats over de opzet van het wedstrijdaanbod in tafeltennissend Nederland. Dit heeft overal tot commotie geleid. Een voorstel tot wijziging van de landelijke competitie is in november door het hoofdbestuur van de NTTB aan de bondsraad voorgelegd en daar afgewezen. Voornaamste oorzaak hiervan was een gebrek aan onderzoek en hieruit volgende onderbouwing van dit voorstel. Met name werd getwijfeld aan de draagkracht onder de leden.
Ook in de afdelingen ontkomt men er niet aan een en ander tegen het licht te houden. Spelers stoppen, en de nieuwe aanwas is gering. Voldoet ons aanbod nog aan de behoefte, of zijn er aanpassingen nodig? Of alternatieve vormen als tweede mogelijkheid? Dat komen we alleen te weten door deze vragen aan de spelers voor te leggen.
 
Alleen dan kunnen we hierover in onze NTTB Zuid-West afdeling een goede discussie voeren waarbij ieders mening gehoord wordt. Met de resultaten ervan kunnen we vervolgens bepalen of, en zo ja wat, er aan onze huidig wedstrijdaanbod aangepast dan wel verbeterd zou kunnen worden. Dit zal dan op de ALV van de NTTB in mei aan de verenigingen voorgelegd worden.

Senioren competitie
Klik hier om de enquete in te vullen

Jeugd competitie
klik hier om de enquete in te vullen

Comments