Nieuws‎ > ‎

Opgeven voor competitie en trainingen

Geplaatst 4 dec 2016 01:59 door Voorzitter Technische Commissie   [ 4 dec 2016 02:20 bijgewerkt ]
Het is weer tijd om het opgaveformulier voor competitie, trainingen (jeugd en senioren) en activiteiten (vanaf 18 jaar) voor het seizoen 2016-2017 in te vullen.

Het invullen van het formulier gaat via de website van Wilvo-TTV Bergeijk.

Indien je het formulier eerder hebt ingevuld maar geen bevestiging via email hebt ontvangen verzoeken wij je het formulier nogmaals in te vullen.

Wij verzoeken je aandachtig naar eventuele verhinderingen te kijken. Heb je vakantieplannen, een kamp of een andere belangrijke gebeurtenis, geeft dit als (mogelijke) verhindeing op zodat we er rekening mee kunnen houden. Voor jeugdleden vragen we je de lijst samen met je ouders in te vullen.

Het formulier bevat ook een enquete over het clubblad en algemene vragen over de club. Graag ontvangen we jouw antwoorden op de vragen en eventuele toelichting. Diverse commissies, mn. de nieuwe commissie Werving en Behoud en Technische commissie zijn op zoek naar versterking en verzoeken je bij interesse dit kenbaar te maken.

Het is mogelijk om tot 5 december je keuzes op te geven. Indien je alles hebt ingevuld klik dan op de knop versturen. Krijg je geen melding dat de opgaves goed zijn ontvangen dan gelieve het formulier goed te controleren of alles correct ingevuld is. Als het goed is gegaan ontvangt je altijd per email een bevestiging per email van de gemaakte keuzes.
Comments