Nieuws‎ > ‎

Pijnlijk verlies Heren 1

Geplaatst 22 sep 2013 09:52 door [email protected]
Afgelopen zaterdag speelde ons vlaggenschip tegen het eerste team van Hotak. De ploeg uit Hoogerheide beschikt over een 5-mans team, en de sterkste formatie werd opgesteld. Gert Gosselink een ex 1e divisie speler was veel te sterk voor de Bergeijkenaren en tekende voor drie overtuigende overwinningen.

John Mandemakers die niet geheel fit aan de wedstrijd begon, haalde wel twee vijf-gamers tegen Bob van Geffen en Roald Vos maar kon deze helaas niet winnend af sluiten. Ellen Ras begon goed aan de wedstrijd tegen Van Geffen maar verloor onfortuinlijk met 11-9 in de vijfde game. Tegen Roald Vos was ze kansloos, net als Sebastien Degousee. Sebastien tekende voor het enige Bergeijkse punt door Van Geffen te verslaan met 14-12 in de vijfde game. Door deze 9-1 nederlaag is men op een gedeelte vijfde plaats beland, en is een goed resultaat a.s. zaterdag meer dan gewenst. Koploper Backhands komt dan op bezoek in Bergeijk, en het zal een hele kluif worden om deze ploeg te kloppen. 

Onze reserves boekte een nette 4-6 overwinning in Stiphout. Mart van Son was man van de wedstrijd met 3 overwinningen en winst in het dubbelspel. Stan Sengers etaleerde ook grootse vorm door twee enkelpartijen winnend af te sluiten. Nick Mooij had niet zijn beste dag en bleef op nul steken. A.s. zaterdag spelen zij thuis tegen het sterke Never Despair. Supporters zijn van harte welkom.
Comments