Nieuws‎ > ‎

Pijnlijk verlies Heren 2

Geplaatst 7 apr 2013 04:26 door [email protected]   [ 7 apr 2013 04:28 bijgewerkt ]
In een rechtstreeks degradatieduel hebben onze reserves zich zelf een slechte dienst bewezen, tegen mededegradatiekandidaat Taverbo werd met 6-4 verloren. Onze reserves begonnen nog goed aan de wedstrijd en kwamen met 3-2 voor. Peter Huijbregts begon met een duidelijke 3-0 nederlaag tegen Frederik Pluut en kwam geen moment in de wedstrijd. Hierna versloeg John Mandemakers de kopman van gasten Otto Ahlers met 3-1, na in de derde game met 9-4 achter te hebben gestaan. Mart van Son kwam niet in de wedstrijd tegen Jasper van de Aa en verloor met duidelijke cijfers. Het dubbelspel John/Peter werd wederom binnengehaald, al keek men bijna tegen een 2-0 achterstand aan. Hierna herstelde Peter zich geweldig na zijn eerste wedstrijd door Otto Ahlers met 3-1 te verslaan. "De Bundestrainer" had geen verweer over de overspinballen van Peter die een uitstekende wedstrijd afleverde.

 Taverbo kwam hierna weer op gelijke hoogte door een overwinning van Pluut op Mart. De zevende wedstrijd was een cruciale en deze werd verrassend verloren door John. Op de services van Van der Aa had John geen verweer, en ondanks gamepoint in de vierde game ging hij met een 3-1 nederlaag naar de kant. Ook tegen Ahlers kon Mart geen potten breken het werd 5-3 voor Taverbo. Peter zette de goede lijn door en versloeg Van der Aa overtuigend. John moest het gelijkspel uit het vuur slepen, maar helaas zat het er niet in. Hij gaf in de eerst game een voorsprong van 10-7 weg, en ook in derde game was een voorsprong van 8-4 niet voldoende voor de gamewinst. UItslag 13-11 13-11 11-9 voor Pluut die zo zijn eerste hattrick in de Hoofdklasse scoorde.

Gezien het zware programma: Thuis tegen nummer 1 en 2, respectievelijk Veldhoven en Red Stars staan onze reserves voor een loodzware opdracht om zich nog te handhaven. In de vorige ontmoeting tegen Veldhoven werd er met 9-1 verloren, dus onze heren zijn  gebrand op eerherstel. Supporters zijn aanstaande zaterdag van harte welkom. De wedstrijd begint om 13.30 uur in het patronaat.
Comments