Nieuws‎ > ‎

Rommelmarkt

Geplaatst 17 mei 2013 09:46 door [email protected]
Traditiegetrouw vond de op zondag 12 mei (vaste prik op de zondag na Hemelvaart) onze Rommelmarkt plaats. De hele week voorafgaand aan de markt zijn leden en vrienden van onze vereniging druk bezig geweest met het promoten van de Rommelmarkt en het inruimen van het Patronaat. De positieve energie en de saamhorigheid onder de helpers was zeer indrukwekkend; er is ontzettend veel werk verzet, waarbij op een fantastische manier werd samengewerkt. 


Dit jaar stond er als extra reclame een mooi artikel over de vereniging in de Uitstraling en ook werd onze Rommelmarkt op de nieuwe digitale gemeenteborden gepromoot. De gemeente zorgde, zoals ze dat al jaren doen, voor een container waar we de echte 'rommel' in kwijt konden. Ook de bevolking van Bergeijk heeft ons weer flink bijgestaan door mooie spullen te brengen of af te laten halen, waardoor we een mooie extra bron van inkomen voor onze club konden realiseren. 
Toen om klokslag 10u de deuren open gingen, werden we bijna plat gelopen door de grote belangstelling van de toegestroomde koopjesjagers en andere nieuwsgierigen. De verkopers moesten flink aanpoten en er werd fors onderhandeld over de prijzen, maar de spullen vlogen over de toonbank en er werd aardig wat geld uitgegeven! 
De Rommelmarkt was dit jaar wederom een groot succes en we willen dan ook iedereen die hier zijn of haar steentje aan heeft bijdragen van harte voor bedanken! Volgend jaar is er weer een Rommelmarkt en we maken ook dan graag weer dankbaar gebruik van de inzet, goede wil en mooie giften van iedereen.
Comments