Nieuws‎ > ‎

Spectaculair gelijkspel Heren 3

Geplaatst 17 nov 2013 07:27 door [email protected]
Afgelopen vrijdag speelde ons 3e team in en tegen de koploper Deurne. Vorige keer werd in dezelfde opstelling terecht met 2-8 verloren, dus om nu te zeggen dat we vol voor een overwinning afreisden is misschien iets teveel gezegd....Omdat er voor ons toch niets meer op het spel stond wilden Frits en Tim wel eens een keer dubbelen, waardoor niet de kersverse carnavalsprins Sjors de Proost, maar routinier Frits Veerman weet spits mocht afbijten tegen John Zeegers. Frits wist John aardig onder druk te zetten, maar kwam aan het einde van elke game net tekort, waardoor er toch met 3-0 werd verloren. 

De volgende partij kwam onze Benjamin Tim Senders er niet aan te pas tegen eersteklasser Twan Derks. Voor de pauze nam Sjors de Proost het tenslotte nog op tegen William van Dinther, die verassend goed speelde en vijf games afdwong, maar onze kopman ten slotte niet wist te verschalken. Het dubbel aan Bergeijkse kant bleek niet opgewassen tegen de opponenten uit Deurne, er werden eenvoudigweg teveel fouten gemaakt, waardoor Deurne een 3-1 voorsprong nam. Frits verloor daarna van Twan Derks, en toen....., ja toen kwam het "Duel der Koningen", "King versus King", en ga zo maar door. De backhand van John Zeegers tegen de backhand van Sjors de Proost. Een zeer aantrekkelijk duel ontspon zich, waarbij beide spelers zich van hun beste kant lieten zien: prachtige rally's werden aaneengeregen en techniek waar Harrie Bottram trots op zou zijn werd op de Deurnese tafel tentoongespreid. Uiteindelijk bleek de backhand van Sjors de Proost deze avond de sterkste en de meest constante en werd John in 4 games verslagen.

Tim wist vervolgens met enige moeite van William te winnen, waarna Sjors het mocht opnemen tegen Twan Derks. Twan had echter de pech dat hij zich aan het eind van de eerste game blesseerde, waardoor hij niet langer zijn beste spel kon laten zien. Sjors kon hierdoor het vierde punt aantekenen, en Frits directdaarna tegen William het vijfde. Tim kwam tekort tegen John Zeegers, maar dat er 5 punten mee terug gingen naar Bergeijk, daar had zelfs John Mandemakers in zijn statistieken geen rekening mee gehouden!!
Comments